Conflict Ponta-Dragnea. Ponta: Primul conflict, în vremea când eram premier

Victor Ponta a vorbit despre primul conflict pe care l-a avut cu Liviu Dragnea. Prima dispută ar fi avut loc încă din vremea în care Ponta era premierul României. 

"Nu poți să ai autoritate ca prim-ministru atunci când cineva dă ordine miniștrilor. Primul meu conflict mocnit cu Liviu Dragnea a fost când eram prim-ministru dar el era deja președinte la partid. El începuse să dea ordine, iar eu i-am spus: 'Liviu e ca la armată, dacă tu dai ordine peste mine, eu rămân de fraier aici.'

Dacă vă aduceți bine aminte în toamna lui 2015, domnul Dragnea cu domnul Iohannis spuneau că nu știu ce cod fiscal nu e bun. Eu am zis da, bine cum ziceți voi și tot l-am adoptat," a spus Victor Ponta la Emisiunea România 9 a lui Ionuț Cristache de la TVR 1.  

Totodată fostul premier a dat de înțeles că Liviu Dragnea nu și-ar asuma răspunderea măsurilor. El spune că în cazul unor știri proaste îi pune pe miniștri să iasă public și să dea veștile. Ponta s-a referit aici la faptul că i-a cerut ministrului de Interne să rezolve problema cozilor la graniță odată cu apropierea sărbătorilor pascale.

"Domle' dacă era vreo veste proastă, vreun necaz cum a fost cu Ordonanța 13 ieșea ministrul să vorbească, nu Liviu Dragnea, despre asta vorbesc," a mai spus Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel