Conflict în PSD. Cătălin Ivan: Dragnea a cerut special asta. Își sapă singur groapa

Europarlamentarul Cătălin Ivan l-a atacat dur pe Liviu Dragnea, pe care l-a acuzat că a solicitat scoaterea sa din grupul socialiștilor și democraților din Parlamentul European, dar și că Liviu Dragnea ”își sapă singur groapa”.

Totodată, el consideră că liderul PSD ”merge în jos” cu pași rapizi. Cătălin Ivan a dat exemplul popularității lui Liviu Dragnea de acum două luni, și cea de acum, pe care o consideră schimbată radical.

Acesta l-a acuzat pe președintele PSD că a solicitat scoaterea sa din grupul socialiștilor și democraților europeni, precizând că ”un partid nu trebuie condus de un singur om”.

”S-a încercat scoaterea mea din grupul socialiștilor și democraților europeni. Liviu Dragnea a cerut special acest lucru, săptămâna trecută. Mai repede decât credem noi, Dragnea va merge în jos. Nu merge decât în aceeași direcție. Își sapă singur groapa”, a precizat europarlamentarul Cătălin Ivan, într-o emisiune la Antena 3.

Cătălin Ivan a subliniat din nou faptul că este membru de partid, asta după ce luna trecută Liviu Dragnea a menționat că Ivan nu mai este membru PSD din 2015. Întrebat dacă va mai candida la europarlamentarele din 2019 din partea PSD, în actualul context, Cătălin Ivan a mai precizat că până atunci se pot schimba multe lucruri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel