Conflict anunțat PNL-PSD. Gorghiu: L-am văzut pe Dragnea iritat maxim

Copreşedinta PNL Alina Gorghiu a declarat că se aşteaptă ca, în următoarele săptămâni, premierul Dacian Cioloş să facă schimbări în cazul înalţilor funcţionari publici. A susținut că va fi un subiect în care liberalii vor intra în 'coliziune' cu PSD.

"Vă dau un exemplu de subiect pe care sigur vom intra în coliziune cu PSD (...). L-am văzut pe dl Dragnea iritat maxim că a îndrăznit prim-ministrul să schimbe un şef de deconcentrat - Romsilva sau nu ştiu. Vă daţi seama, când se va trece la treabă şi Guvernul va face analiza pe criterii de performanţă şi profesionalism pe fiecare înalt funcţionar public sau funcţionar public numit de PSD în acest cabinet. La primele schimbări cred că va ieşi domnul Dragnea şi nu ştiu cum va reacţiona dacă s-a supărat atât de tare la o singură schimbare. Eu şi PNL aşteptăm, în săptămânile care urmează, nişte schimbări măcar acolo unde presa a raportat şi sunt zeci de funcţionari publici", a spus Gorghiu, la Parlament.

Ea a susţinut că sunt zeci de prefecţi care ţin şedinţe la PSD şi se află în conflict de interese. "Atunci mă aştept ca primul ministru să facă, cu curaj, seriozitate, această evaluare şi să demareze schimbările pe care le-a promis atunci când a venit în funcţie", a adăugat liderul PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel