Conferinţa PSD, OPRITĂ. Lui Marcel Ciolacu i s-a făcut rău. Chirieac: Poate fi o explicație

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Analistul politic Bogdan Chirieac a reacţionat după ce preşedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău în timpul unei conferinţe de presă la sediul PSD. 

"E un eveniment nefericit, poate a fost o criză de glicemie. Ştiu că preşedintele Ciolacu a lucrat foarte mult, nu a mai ajuns acasă la Buzău, e tot timpul la partid şi parlament. Epuizarea poate duce la astfel de lucruri. Indiferent dacă sunt simpatizanţi sau opozanţi politici, toată lumea e de acord că e un eveniment nefericit. 

În afară de interviurile luate via web, online, internet, nu l-am mai văzut faţă în faţă de foarte multe luni de zile, peste jumătate de an. Din ceea ce ştiu, are o activitate intensă în ultima perioadă, poate fi o explicaţie. Dânsul, dacă poate merge cu maşina la spital, e un lucru bun. Poate de ambulanţă avea nevoie altcineva. Nu e primul lider care are nevoie de medici în timpul unei conferinţe de presă. Acum câteva luni era doamna Angela Merkel într-o stare similară. Sperăm să nu fie nimic grav!", a declarat Bogdan Chirieac la România TV. 

VEZI ŞI Lui Ciolacu i s-a făcut rău. Conferința PSD, oprită!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel