Conferință ISF: Digitalizare și Inovație: noi competențe în educația profesională financiară

Descriere foto:

Institutul de Studii Financiare organizează Conferința Internațională "Digitalizare și Inovaţie: noi competențe în educaţia profesională financiară", ediţia a IV-a, în data de 15 noiembrie 2018, la București, la hotel JW Marriott, între 09.00 și 17.00.

2018 este anul Fintech şi în acelaşi timp anul de implementare a numeroase reglementări europene, cum ar fi MiFID II, IDD, AML - toate având un efect semnificativ asupra activităţii operaţionale a companiilor - de la soluţii IT la managementul relaţiilor cu clienţii. Semnificative sunt şi modificările referitoare la dezvoltarea profesională a angajaţilor care intră în contact direct cu clientul de servicii financiare.

Teme de dezbatere: 

1. Cum vor remodela inovațiile financiare, precum FinTech, domeniul serviciilor financiare?

2. De la acoperirea riscurilor la protecția asiguraților – Cum se transformă relaţia cu clientul în baza îmbinării analizelor de date tradiţionale cu aplicaţiile digitale?

3. Cum se va schimba tehnologia seviciilor financiare - Care sunt noile puncte sensibile în instruirea angajaţilor?

4. Care iniţiative legislative naţionale şi globale produc îngrijorările cele mai mari? Care iniţiative internaţionale pot duce la o supra-reglementare?

5. Care sunt riscurile subevaluate în procesul de stabilitate financiară globală pe piețele financiare? Ce șanse au acestea să se materializaze?

Cine va participa la conferință

La eveniment şi-au confirmat participarea reprezentanţi ai Autorităţii de Supraveghere Financiară, Ministerului Finanţelor Publice, asociaţiilor profesionale din domeniul serviciilor financiare – UNSAR, UNSICAR, PRBAR, CFA Romania dar şi invitaţi străini din partea Asociaţiei Europene a Asigurărilor şi Pensii Private – EIOPA, Asociaţiei Germane a Asigurătorilor.

Evenimentul este organizat cu sprijinul ERSTE AM – partener exclusiv- , Deloitte, SIF Transilvania, UNSAR și Neacșu&Asociații. Partenerii media ai evenimentului sunt XPRIMM Publications, DC News şi DC Business.

Detalii privind conferinţa sunt disponibile pe siteul www.isfin.ro


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26