Conferință ISF: Digitalizare și Inovație: noi competențe în educația profesională financiară

Institutul de Studii Financiare organizează Conferința Internațională "Digitalizare și Inovaţie: noi competențe în educaţia profesională financiară", ediţia a IV-a, în data de 15 noiembrie 2018, la București, la hotel JW Marriott, între 09.00 și 17.00.

2018 este anul Fintech şi în acelaşi timp anul de implementare a numeroase reglementări europene, cum ar fi MiFID II, IDD, AML - toate având un efect semnificativ asupra activităţii operaţionale a companiilor - de la soluţii IT la managementul relaţiilor cu clienţii. Semnificative sunt şi modificările referitoare la dezvoltarea profesională a angajaţilor care intră în contact direct cu clientul de servicii financiare.

Teme de dezbatere: 

1. Cum vor remodela inovațiile financiare, precum FinTech, domeniul serviciilor financiare?

2. De la acoperirea riscurilor la protecția asiguraților – Cum se transformă relaţia cu clientul în baza îmbinării analizelor de date tradiţionale cu aplicaţiile digitale?

3. Cum se va schimba tehnologia seviciilor financiare - Care sunt noile puncte sensibile în instruirea angajaţilor?

4. Care iniţiative legislative naţionale şi globale produc îngrijorările cele mai mari? Care iniţiative internaţionale pot duce la o supra-reglementare?

5. Care sunt riscurile subevaluate în procesul de stabilitate financiară globală pe piețele financiare? Ce șanse au acestea să se materializaze?

Cine va participa la conferință

La eveniment şi-au confirmat participarea reprezentanţi ai Autorităţii de Supraveghere Financiară, Ministerului Finanţelor Publice, asociaţiilor profesionale din domeniul serviciilor financiare – UNSAR, UNSICAR, PRBAR, CFA Romania dar şi invitaţi străini din partea Asociaţiei Europene a Asigurărilor şi Pensii Private – EIOPA, Asociaţiei Germane a Asigurătorilor.

Evenimentul este organizat cu sprijinul ERSTE AM – partener exclusiv- , Deloitte, SIF Transilvania, UNSAR și Neacșu&Asociații. Partenerii media ai evenimentului sunt XPRIMM Publications, DC News şi DC Business.

Detalii privind conferinţa sunt disponibile pe siteul www.isfin.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel