Conducerea Parlamentului, ședință la ora 17.00. Ce se va decide

Ilustrativ
Ilustrativ

Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor și Senatului se întrunesc în ședință, astăzi, de la ora 17.00.

Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor și Senatului se întrunesc în ședință, marți, de la ora 17.00 pentru a decide când va fi dezbătută și votată moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva Guvernului Orban pentru asumarea răspunderii pe alegerea primarilor în două tururi, potrivit Mediafax.

Anterior, parlamentarii social-democrați au amânat calendarul moțiunii pentru a vedea dacă Guvernul va anunța o OUG pe alegerea primarilor în două tururi, a declarat liderul deputaților PSD, Alfred Simonis. Premierul Ludovic Orban a subliniat că Guvenrul nu poate da OUG pentru alegerea primarilor în două tururi, deoarece instituția și-a asumat deja răspunderea pentru această prevedere.

"Au fugit de la BPR, după ce tot ei l-au convocat"

Acesta a declarat  că proiectul de ordonanță de urgență pentru organizarea alegerilor anticipate va reglementa situația în care se ajunge la alegeri palamentare anticipate, deoarece în România nu există o astfel de reglementare precisă.

Orban așteaptă votul pe moțiunea de cenzură, ca să vadă dacă „anunțul pompos" al PSD privitor la numărul de voturi este real. Premierul susține că social-democrații „au fugit de la BPR, după ce tot ei l-au convocat". PSD vrea ca votul pe moțiunea de cenzură să aibă loc miercuri, ora 12:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel