Conducerea Camerei, în ultima şedinţă după demisia lui Dragnea și Ciolacu

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor se reuneşte luni pentru o serie de chestiuni organizatorice, cum ar fi să ia act de demisia liderului PSD Liviu Dragnea din Parlament, dar şi pentru a se marca finalul mandatului actualului Legislativ.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, a declarat pentru AGERPRES că şedinţa de luni a conducerii Camerei va fi ultima din această legislatură, scopul acesteia fiind 'să lase lucrurile în ordine pentru următorul Parlament'.

'Pe ordinea de zi mai avem şi demisia domnului preşedintele Dragnea şi alte materiale pe final de mandat', a spus Iordache. Luni este ultima zi în care Camera Deputaţilor mai funcţionează în componenţa actuală, marţi fiind convocat de preşedinte noul Parlament rezultat în urma alegerilor din 11 decembrie. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că şi-a dat demisia din Camera Deputaţilor pentru a nu beneficia de pensia specială pentru parlamentari şi că a trimis deja documentul prin secretarul general al partidului, Marian Neacşu.

[citeste si]

'I-am dat-o domnului secretar general Marian Neacşu (demisia - n.r.) - să intre în vigoare de luni - atunci când sigur îmi ia posibilitatea să beneficiez de prevederile acelei legi care instituie nişte venituri suplimentare la pensie. Îi anunţ pe colegii mei din Parlament că m-aş bucura foarte mult să nu fiu singur în demersul ăsta', a spus Dragnea. Preşedintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a anunţat şi el că luni îşi va da demisia din actualul Parlament, pentru a nu beneficia de pensia specială. Atât Liviu Dragnea, cât şi Marcel Ciolacu au obţinut mandate noi de deputaţi la alegerile din 11 decembrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel