Conducere nouă la aeroporturile Otopeni și Băneasa. Adrian Câciu, mesaj pentru Drulă: Ori e prea mică lumea, ori e prea mare cumetria!

Adrian Câciu i-a transmis un mesaj dur ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, după  noile numiri din fruntea aeroporturilor Otopeni și Băneasa.

"Nu am nimic cu ei dar na... Înțeleg ca Drulă, "ministrul 2030", a numit niște profesioniști astăzi: Pe fostul director general al lui Nelu Iordache (Romstrade) și al lui Urdăreanu (UTI) și pe un tinerel care a mai fost director la aeroporturi pe vremea lui Dacian Cioloș și de bun ce a fost a scăzut cifra de afaceri a companiei de stat. Nu știu cum să spun ca să nu cobesc, dar, ori e prea mică lumea în care trăim, ori e prea mare cumetria!", a scris Adrian Câciu pe pagina sa de Facebook.

Compania Națională Aeroporturi București are începând de vineri un nou consiliu de administrație și un nou director general. Astfel, noul director general este Cosmin Peșteșan. Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat că modificările au fost făcute ca urmare a pierderilor suferite de companie și a lipsei măsurilor de redresare.

VEZI ȘI: Aeroporturile Otopeni și Băneasa au o nouă conducere. Ce numiri a făcut Ministerul Transporturilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel