Liga I: Meci încheiat 1-1, dar decis la „masa verde”

Un meci din Liga I, care inițial s-a terminat cu scorul de 1-1, a fost decis la „masa verde”, una dintre echipe pierzând cu scorul de 0-3.

Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal a desființat, joi seara, decizia dată de Camera Națională de Soluționare a Litigiilor în cazul Marius Martac și a dat câștig de cauză clubului Concordia Chiajna, care a câștigat astfel la masa verde (3-0) meciul cu Universitatea Cluj, transmite Agerpres.

Ilfovenii au contestat dreptul de joc al fotbalistului înaintea partidei directe, care pe teren s-a terminat la egalitate, scor 1-1. În urma deciziei Comisiei de Recurs, jocul va fi omologat cu scorul de 3-0 la „masa verde” pentru echipa din Chiajna

„Am luat act de decizia Comisiei de Recurs, iar până vineri așteptăm motivarea, pentru a decide exact pașii pe care-i vom urma în recuperarea punctului obținut de echipa noastră pe teren. Dreptatea este de partea noastră, mai ales că Liga Profesionistă de Fotbal ne-a înștiințat oficial că, din punctul de vedere al regulamentului, legitimarea lui Marius Martac este valabilă”, a reacționat Vlad Munteanu, administratorul special al clubului „U” Cluj.

Vezi și: Un club din Liga I de fotbal nu a primit licența pentru sezonul următor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel