Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească viitorii lideri ai PNL

Cristian Buşoi, secretarul general interimar al Partidului Naţional Liberal, susţine că următorii lideri ai formaţiunii trebuie să fie persoane din PNL, cu vastă experienţă şi dorinţă de conducere. 

Totodată, Buşoi a semnalat faptul că PSD este principalul adversar al PNL, pledînd pentru mai multă forţă în opoziţie.

"Există o mare dorință de conducere în partid, dar cred că trebuie să fim și foarte realiști — dacă exista un Ionel Brătianu în acest moment în PNL s-ar fi văzut. Sunt însă politicieni cu experiență și capacități de organizare, cu o bună cunoaștere a partidului și trebuie să ne bazăm pe ce avem. Să așteptăm un lider providențial nu cred că vom avea un rezultat al acestei așteptări și trebuie să gândim acest lucru cu foarte mult realism. (...) Această echipă trebuie să reunească lideri mai experimentați cu politicieni mai puțin experimentați, oameni care vorbesc mai bine cu oameni care se pricep mai bine la organizare, dar toți trebuie să aibă o trăsătură clară: să fie oameni din PNL și experiență politică acumulată în partid", a spus Bușoi, la Consiliul Național de Coordonare al PNL care are loc la Parlament.

El a susținut că deschiderea PNL față de exterior trebuie păstrată, însă a subliniat că, din păcate, soluțiile din exterior s-au dovedit a nu fi bune.

Secretarul general interimar al PNL a vorbit și despre întărirea parteneriatului cu președintele Klaus Iohannis.

De asemenea, el a precizat că principala sa prioritate în calitate de secretar general interimar este de a discuta cu toate organizațiile PNL pentru recâștigarea încrederii simpatizanților partidului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel