Condamnare Elena Udrea. Bogdan Chirieac: A fost tranșare politică

Bogdan Chirieac a avut o primă reacție după condamnarea Elenei Udrea în dosarul "Gala Bute". Analistul politic este de părere că Elena Udrea va contraataca, chiar va povesti multe momente din 'Epoca Băsescu'. Chirieac spune că prin pronunțarea sentinței s-a efectuat mai degrabă o tranșare politică.  

"Nu înțeleg în continuare pentru ce este condamnată doamna Elena Udrea. Nu înțeleg și pace. Cu luarea de mită abia aștept să văd motivarea Instanței, să vedem ce scrie acolo. Cum putea să ia mită la București ea fiind în deplasare în Japonia în perioada respectivă. Dacă se dau șase ani cu executare pentru 'epoca Băsescu'și dezastrul pentru România mi s-ar părea o pedeapsă mică. Cred că 600 de ani e pedeapsa potrivită. Dar eu credeam că distinsa instanță o judecă pe doamna Udrea, nu 'epoca Băsescu'. Deci pentru doamna Udrea, eu personal nu înțeleg pentru ce a primit această condamnare. Să vedem mai departe," a spus Bogdan Chirieac la România Tv.

Analistul politic este de părere că Elena Udrea ar putea devoala multe momente importante din "Epoca Băsescu". 

"Cred că doamna Udrea va povesti multe din Epoca Băsescu. Sunt convins că o femeie atât de puternică precum Elena Udrea va contraataca. Am senzația că nu s-a făcut un act de justiție, ci s-a tranșat o problemă politică. Așa simt în acest moment. Aș fi dorit ca un om să fie condamnat atunci când există o dovadă clară," a mai spus Chirieac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel