Concurentă, către Bendeac: Ai vrut jurat la iUmor? Suportă-ne, dragă!

Rodica Mitu / 15 Martie 2019 / 13:36 Salveaza PDF Comentarii

O concurentă îi cere socoteală lui Mihai Bendeac, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor, după ce acesta se plânge de prestația sa.

Lacrămioara Bolat aduce sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, un nou roast la adresa juraților, însă pentru a-și face curaj a avut nevoie de puțin antrenament acasă. "Ca să îmi fie mai ușor, am printat poze cu ei în momente în care erau foarte duri și m-am adresat lor. Am adus și ciocolățele pentru juriu, dar le dau după număr, ca să nu se interpreteze că e mită", a povestit aceasta.

Numărul, dar mai ales atitudinea de profesor, vor reuși însă să îl stârnească pe Mihai Bendeac. "Aveți un stil de a vorbi, de mă doare stomacul...", va spune actorul, însă Lăcrămioara nu se va lăsa intimidată, ba chiar îi va cere socoteală acestuia: "Ai vrut jurat la iUmor? Suportă-ne, dragă!".

Cum va reacționa juratul, dar și cine va câștiga "înfruntarea", telespectatorii pot afla sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Iar pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o "carte verde", care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

Concurenții care primesc minimum două "Thumbs up" vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23