Concordia Chiajna - Dinamo București SCOR FINAL. Finala Cupei Ligii

Concordia Chiajna s-a calificat în finala Cupei Ligii la fotbal, joi seara, după ce a terminat la egalitate cu Dinamo București, 1-1 (0-1), în Șoseaua Ștefan cel Mare, în manșa a doua a semifinalelor.

Concordia a câștigat partida tur cu scorul categoric de 3-0 și va juca prima finală a unei competiții majore din istoria sa.

Dinamo a început bine jocul retur și a deschis scorul prin francezul Eddy Harlem Gnohere (14), dar echipa antrenată de Mircea Rednic a rămas în zece oameni din minutul 26, când Vlad Olteanu a primit cartonașul roșu pentru o intrare periculoasă la Ștefan ex-dinamovistul Ștefan Bărboianu.

În zece oameni, Dinamo a reușit să își mai creeze câteva ocazii de gol, dar cele mai mari oportunități le-a avut Concordia, prin Artem Milevski (43 — bară) și Marius Pena (69). Bogdan Bucurică a marcat golul egalării și al calificării ilfovenilor în ultimul act (77).

O fază controversată s-a petrecut în minutul 11, când portarul oaspeților Cristian Bălgrădean (ex-Dinamo) a jucat mingea cu mâna în afara careului, la o fază periculoasă de atac a gazdelor și a primit doar cartonaș galben, deși dinamoviștii au cerut roșu.Și Concordia a avut un jucător eliminat, Gabriel Giurgiu (86), când zarurile erau aruncate deja.

În finală, Concordia o va înfrunta pe Steaua București, deținătoarea trofeului, care a dispus de Astra Giurgiu în cealaltă semifinală cu 1-0 (la Pitești) și 2-0 (la Giurgiu). Ultimul act al competiției va avea loc pe 17 iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel