Concertul lui Jennifer Lopez din București, amânat. Vezi motivul

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez nu va mai concerta pe 14 noiembrie la București, deoarece complexul Romexpo unde era programat spectacolul nu corespunde cerințelor echipei tehnice a starului, potrivit Mediafax.

Clădirea Pavilionului Central Romexpo, unde trebuia să concerteze Jennifer Lopez, nu permite suplimentarea de ultima oră a cerințelor tehnice ale turneului european, în special în ceea ce privește detaliile de scenotehnică. De asemenea, Bucureștiul nu dispune de o altă sală care să poată găzdui concerte de mare anvergură. Din cauza acestor considerente, spectacolul divei latino-pop a fost amânat, urmând ca evenimentul să fie reprogramant pentru o dată care va fi anunțată ulterior.

"Organizatorii concertului, în acord cu managementul artistei, intenționează reprogramarea evenimentului în cursul anului viitor. Cu siguranță, concertul va fi organizat într-un spațiu exterior, care să permită construirea unei structuri care să poată susține toate cerințele tehnice necesare show-lui. În acest context, România va beneficia de un spectacol J Lo la cel mai înalt nivel, fără niciun fel de compromisuri, fapt ce nu ar fi putut realizat în condițiile prevăzute inițial", precizează un comunicat al organizatorilor.

Biletele deja vândute își păstrează valabilitatea pentru data ce urmează a fi programată și anunțată.

Cei care, însă, au cumpărat bilete și doresc să recupereze contravaloarea lor o pot face numai la punctele de vânzare de unde au achiziționat biletele, începând cu data de 5 octombrie și până pe 14 noiembrie 2012 inclusiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel