Comunitatea AFI Tech Park 1 se extinde prin noi membri, Connect 44 si Best Chef

AFI Tech Park, cel mai nou Business Campus dezvoltat de AFI Europe Romania în București, anunță doi noi chiriași în AFI Tech Park 1, prima clădire a complexului de birouri. 

Connect 44, companie care activează în domeniul ingineriei telecomunicațiilor, și Best Chef, un binecunoscut brand de servicii de catering pentru segmentul office din București, au închiriat o suprafață totală de aproximativ 2.300 mp în AFI Tech Park 1. Cu acești noi chiriași, AFI Tech Park 1 atinge o rată de ocupare de 50%.

„Companiile cu potențial si planuri de creștere, precum Connect 44 și Best Chef, aleg să își stabilească o nouă locație într-o clădire de birouri ca AFI Tech Park 1 pentru că își doresc să facă parte dintr-un complex de birouri „verde", cu conexiuni de transport excelente și cu soluții de mobilitate pentru angajații lor, care pun accent pe optimizarea timpului petrecut între casă și birou. Înainte de toate, AFI Tech Park 1 și clădirile care vor completa complexul, AFI Tech Park 2 & 3, vor reprezenta un business campus activ, într-o zonă care oferă nu numai spații de birouri, ci și o comunitate cu facilități pentru membrii săi. De aceea, mai bine de 10.000 de metri pătrați au fost deja închiriați înainte de lansarea noii clădiri", a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania.

Localizat în centrul orașului București, în apropiere de Palatul Parlamentului și la intersecția a trei zone rezidențiale majore – sectoarele 4, 5 și 6, AFI Tech Park va deveni unul dintre cele mai complexe proiecte de birouri din oraș, oferind 56.000 de metri pătrați de birouri Clasa A prin cele două clădiri cu regim de înălțime P+8 și o clădire turn de 14 etaje, care le vor permite chiriașilor opțiuni de extindere. Printre multiplele servicii pe care complexul de birouri le pune la dispoziția chiriașilor se numără: o sală de conferințe de 400 mp care poate fi rezervată de toți chiriașii în regim orar, cardul de membru AFI Tech Park Club, care le oferă reduceri la restaurantele din zonă și la alte servicii, precum și activități sportive oferite de World Class, care a închiriat 1.500 mp în AFI Tech Park 1. AFI Tech Park 1 a primit deja pre-certificarea LEED-Platinum de „clădire verde".

Cu un spațiu închiriat de 1.800 mp în AFI Tech Park 1, Connect 44 este un grup cu sediul central în Lucerna, Elveția, fondat în 2000, cu peste 600 de angajați în Elveția, Marea Britanie, Germania, Franța, România și Chile. În România, Connect 44 a creat, în doar un an, peste 90 de locuri de muncă în domeniul inginieriei telecomunicațiilor. Creșterea și evoluția companiei vor continua datorită inovației, agilității și calității de top a serviciilor de telecomunicații pe care compania le furnizează clienților săi. Relația solidă pe care compania a construit-o deja cu clienții săi, precum și cele 200 de noi locuri de muncă ce vor fi create în noul spațiu de birouri, reprezintă o confirmare a perspectivelor pozitive ale companiei Connect 44.

Best Chef va deschide o cantină pe o suprafață de 420 de metri pătrați dedicată angajaților companiilor prezente în AFI Tech Park 1. Cu o prezență de peste 15 ani pe piața locală, Best Chef aduce rafinament și gust în arta culinară prin bucătăria internațională, precum și o echipă de profesioniști cu o expertiză care variază de la evenimente de business la evenimente private, investind timp și efort pentru a furniza cele mai bune servicii de pe piața românească. În celelalte proiecte de birouri în care este prezent, brandul Best Chef pune la dispoziția clienților săi o ofertă culinară variată și la cele mai înalte standarde. Cei doi chiriași noi se alătură altor companii și organizații lideri în domeniile lor, care au închiriat spații de birouri în AFI Tech Park 1, precum: Hilti România, Knauf (cu cele două divizii, Knauf Gips și Knauf Insulation), World Class, WWF, Game World Group sau RTC Proffice Experience.

Despre AFI Europe

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este una dintre companiile lider în ceea ce privește dezvoltarea, managementul și investițiile din domeniul imobiliar, ce operează în Europa Centrală şi de Est din 1997. Portofoliul AFI Europe include centre comerciale şi proprietăţi de retail, parcuri de business şi dezvoltări rezidenţiale de mare amploare şi dezvoltări cu utilizare mixtă. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria şi Letonia.

Despre AFI Europe România:

AFI Europe operează în România din 2005. Compania a dezvoltat şi gestionează "AFI Cotroceni", cel mai mare şi de succes mall din România şi unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală şi de Est. Centrul comercial se întinde pe o suprafaţă închiriabilă de aproape 90.000 metri pătrați (GLA) şi oferă vizitatorilor săi o zonă extinsă dedicată activităților de divertisment, care include o varietate de opțiuni de petrecere a timpului liber și peste 300 de magazine ale brandurilor locale şi internaţionale, vizitate în medie de 50.000 de clienţi pe zi. În octombrie 2013, AFI Europe a inaugurat AFI Ploiești, primul și singurul mall modern dezvoltat în centrul orașului Ploiești, în urma unei investiții de peste 50 de milioane de euro. Centrul comercial are o suprafață închiriabilă (GLA) de 34.000 de metri pătrați, disponibilă pe două etaje ce cuprind peste 100 de branduri naționale și internaționale, alături de peste 7.000 de metri pătrați de divertisment.

Adiacent, dar complet integrat centrului comercial AFI Cotroceni, AFI Europe România a dezvoltat AFI Park, cel mai nou și mai modern parc de business de clasa A din București. AFI Park oferă 70.000 metri pătrați de spaţii de birouri, ocupate de companii multinaționale din domeniu IT&C. Clădirile de birouri AFI Park 1-5 au atins un grad de închiriere de aproape 100%. În aprilie 2016, AFI Europe România a finalizat lucrările la clădirile de birouri AFI Park 4 și 5, pe o suprafață închiriabilă de 32.000 de metri pătrați. Printre cele mai cunoscute companii multinaționale care au sediul în complexul de birouri se numără: Microchip Technologies, Electronic Arts, Endava Romania, Cameron USA, SII Romania, ORTEC Central & Eastern Europe, FotoNation, TELUS International, Veeam Software și Dell SecureWorks.

În prezent, AFI Europe România dezvoltă în centrul orașului Brașov proiectul AFI Brașov, care include un centru comercial cu o suprafață închiriabilă de 45.000 de metri pătrați și două clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 25.000 de metri pătrați.

Pe segmentul de birouri, AFI România are în dezvoltare AFI TECH PARK, un parc de business de clasa A cu o suprafață închiriabilă de 56.000 de metri pătrați, aflat în apropierea hotelului J.W. Marriott și a Parlamentului României. Parcul de business va include două clădiri de birouri de înălţime redusă și un turn de birouri, care vor avea spații verzi amenajate într-o grădină centrală, proiectul fiind un campus high tech care răspunde nevoilor de extindere a companiilor IT&C din România prin oferirea unui spațiu potrivit din punct de vedere al dotărilor tehnice și al posibilităților de dezvoltare.

De asemenea, AFI Europe România va începe în viitorul apropiat dezvoltarea a încă două proiecte: unul va consta într-un parc de retail care va fi construit pe un teren de 80.000 de metri pătrați din Arad, a cărui ancoră va fi un hypermarket și un magazin tip „DYI", iar cel de-al doilea, AFI City, un proiect rezidențial amplu, care va fi dezvoltat pe un teren de 148.000 de metri pătrați din Bucureștii Noi (sectorul 1 din București).

Vezi si: AFI Europe Romania, rezultatele financiare pentru prima jumătate a anului 2018

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel