Complexul Energetic Hunedoara are conducere nouă. Mihael Melczer, numit director general

Complexul Energetic Hunedoara (CEH) are o nouă conducere, după ce fostul director general al companiei, Cosmin Chiuzan, a anunţat că nu mai doreşte prelungirea mandatului pe care l-a primit în urmă cu şase luni. 

Nouă echipă managerială care va conduce CEH a fost desemnată marţi în funcţie de către administratorul special al CEH, Codruţ Stănescu, scrie Agerpres.

Mihael Melczer este noul director general al companiei, iar ca directori adjuncţi au fost numiţi Horia Giurgiu şi Petre Nica.

Petre Nica este cunoscut ca fost preşedinte al Sindicatului 'Muntele', reprezentativ la nivel CEH, el retrăgându-se din funcţie în cursul lunii octombrie.

'Pe fiecare dintre cei nominalizaţi mai sus îi recomandă o bogată experienţă profesională, competenţele dobândite fiind cele care au stat la baza însărcinării lor cu misiunea de a se implica în realizarea proiectului de salvare a părţii viabile din cadrul Societăţii Complexul Energetic Hunedoara S.A., motiv pentru care beneficiază de susţinere şi încredere atât din partea administratorilor judiciar şi special ai Societăţii, cât şi a Ministerului Energiei', se arată în comunicatul Biroului de presă al CEH.

Noua echipă a fost prezentată marţi directorilor de subunităţi din cadrul companiei şi va prelua conducerea executivă a CEH începând de miercuri, 2 noiembrie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel