Complete ilegale. PSD, fragment important: Mai ținem cont de drepturile fundamentale sau ne întoarcem la o Justiție de tip sovietic?

Scutaru Cristina / 13 feb 2019 / 10:13 Salveaza PDF Comentarii

Partidul Social Democrat (PSD) a transmis un mesaj de ultimă oră.

PSD a transmis un mesaj către oamenii care susțin că Guvernul nu ar trebui să dea OUG pentru reinstituirea drepturilor fundamentale încălcate în procesele conduse de completele ilegale de la Înalta Curte.

”Celor care încă susțin că Guvernul nu ar trebui să dea OUG pentru reinstituirea drepturilor fundamentale încălcate în procesele conduse de completele ilegale de la Înalta Curte le punem în vedere următorul fragment din Art. 47 din CARTA EUROPEANĂ A DREPTURILOR FUNDAMENTALE A UNIUNII EUROPENE: Orice persoană are dreptul la un proces echitabil, public și într-un termen rezonabil, în fața unei instanțe judecătorești independente și imparțiale, CONSTITUITĂ ÎN PREALABIL PRIN LEGE. Deci dacă acele complete de la Înalta Curte nu au fost constituite prin respectarea legii, cum confirmă Curtea Constituțională, vorbim de încălcarea unui drept fundamental. Ce facem în această situație? Mai ținem cont de drepturile fundamentale sau ne întoarcem la o Justiție de tip sovietic?”, a fost mesajul transmis de PSD.

VEZI ȘI: Mircea Drăghici, demers important: Banii vor fi transferați către Educație!


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22