Companii municipale. PNL, lovitura momentului

Firea
Firea

PNL îi dă o lovitură năucitoare primarului general, Gabriela Firea. 

Curtea de Apel Bucureşti a decis anularea hotărârilor de înfiinţare a companiilor municipale. Gabriela Firea dădea asigurări că activitatea acestora continuă însă astăzi primește o lovitură de la PNL. 

Avocatul Cristian Băcanu, membru PNL, a declarat, astăzi, că ”Simpla anulare a hotărârilor nu are ca efect dizolvarea societăților înființate, nu are ca efect aducerea banilor care în mod greșit, spunem noi, au fost transferați spre cele 22 de companii. Soluția este să formulăm o cerere de chemare în judecată, pe care o vom depune la Tribunalul Muncipiului București, prin care să solicităm anularea societăților, a actelor constitutive și dizolvarea acestor societăți. Prin hotărârea pe care Tribunalul o va pronunța vor fi numiți și lichidatori care vor avea ca scop lichidarea patrimoniului acestor societății”. 

Cristian Băcanu a afirmat că a luat decizia după ce Gabriela Firea a spus că nu dă curs deciziei Curții de Apel București. 

”Noi, toți cetățenii din municipiul București, am fost grav prejudiciați, 600 de milioane de euro au fost transferați către aceste companii, iar investițiile nu se văd în oraș” a mai spus Băcanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel