Compania Elefant şi-a majorat capitalul social cu 1,7 milioane euro

Elefant Online SA, compania care deţine elefant.ro şi elefant.md anunţă majorarea capitalului social cu aproximativ 1,7 milioane euro, potrivit unui comunicat de presă al societăţii. 

La majorare au participat toţi acţionarii companiei. În urma acestei operaţiuni, investiţia în companie se apropie de 20 de milioane de euro. 'Majorarea de capital era planificată pentru a doua parte a acestui exerciţiu fiscal, iar participarea tuturor acţionarilor demonstrează încă o dată încrederea şi determinarea întregii echipe de a asigura dezvoltarea companiei în următoare perioadă', explică Sergiu Chircă, CEO elefant.ro. Elefant.ro a împlinit în luna iunie a acestui an 9 ani de la înfiinţare.

Iniţial, proiectul s-a remarcat drept cel mai mare retailer online de cărţi din România, ulterior compania diversificându-şi mult oferta. În prezent, elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor aproape două milioane de clienţi o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier sau în punctele de livrare din Bucureşti şi din ţară. Fondat în 2010, Elefant s-a extins şi în afara ţării deschizând o filială la Chişinău, în Republica Moldova - magazinul online local elefant.md.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel