Comitetului Consultativ pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii. Ministrul Ştefan-Radu Oprea, dezbatere cu partenerii asupra mediului de afaceri

Bogdan Bolojan / 09 feb 2018 / 07:17 Salveaza PDF Comentarii

Ştefan-Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, participă vineri la reuniunea Comitetului Consultativ pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (CCDIMM), organizată de ministerul de resort în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României. 

Evenimentul face parte din seria consultărilor cu partenerii de dialog şi societatea civilă, iniţiate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, pentru creşterea gradului de transparenţă a deciziilor administraţiei publice şi implicarea actorilor interesaţi în dezbateri cu impact asupra mediului de afaceri, comerţului, investiţiilor şi sectorului întreprinderilor mici şi mijloci. 

În cadrul reuniunii vor fi dezbătute proiectele procedurilor de implementare a programelor naţionale care urmează a fi derulate de MMACA în anul 2018, acestea urmând a fi actualizate pe baza procedurilor de implementare din anul 2017.

[citeste si]

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24