Comisie control SRI - Coldea. Dragnea face marele anunț

Luni va lua ființă nouă Comisie de control a SRI.

Liviu Dragnea, la Antena 3, a spus că noua comisie va trebui să trebui să ancheteze scandalul cu Florian Coldea. Liderul PSD a anunțat că directorul Serviciului, Eduard Hellvig, va fi chemat la audieri în Parlament pentru a lămuri această problemă.

"După părerea mea, noua comisie trebuie să ancheze. Trebuie să îl chemăm la audieri pe domnul Hellvig. Trebuie făcută o audiere și o verificare fără patimă, dar făcută foarte serios în beneficiul tuturor. Cred că domnul Hellvig va avea disponibilitatea să răspundă la întrebări și să lămurească multe lucruri. Este un scandal care trebuie lămurit. Trebuie să mergem mai departe, SRI este o instituție foarte importantă", a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

[citeste si]

"Florian Coldea este un foarte bun profesionist, așa am auzit. Nu știu dacă va reveni sau nu pe funcție. Probabil numai ei știu și președintele Iohannis. Scandalul nu este bun pentru statul român. Afectează credibilitatea statului român", a mai zis președintele PSD la "Punctul de întâlnire".

Întrebat despre relaţia cu Eduard Hellvig, șeful Camerei Deputaţilor a spus: "Am avut o relaţie de prietenie strânsă cu Hellvig. Aveam proiect comun, USL. Aveam zile, nopţi, în care trebuia să ţinem nişte negocieri. Era foarte nedreptăţite şi tensiuni foarte mari. Domnii Antonescu şi Ponta nu stăteau, am avut momente tensionate şi amândoi stăteam ca să ducem proiectul mai departe. După ce a devenit director SIE, avem o relaţie instituţională. După ce nu o să mai fim, probabil relaţia de prietenie o să se reia".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel