Comisie anchetă. Dragnea, despre Cioloş: M-a mirat ce a făcut

Liviu Dragnea a spus că programul de guvernare al Guvernului PSD-ALDE nu va fi afectat de gaura pe care a lăsat-o în buget guvernul tehnocrat.

'Ceea ce m-a nemulţumit şi m-a mirat a fost postarea lui Cioloş. Nu-mi dau seama dacă e superficialitate, răutate, rea credinţă. (...) Nu trebuie să-mi răspundă mie pe Facebook, nici la televizor, ci trebuie să răspundă comisiei de anchetă. Toată ţara trebuie să afle de ce sunt mai puţin cu 10 miliarde', a spus Liviu Dragnea, marţi seara, la Antena 3.

'Eu nu sunt scamator, eu sunt inginer şi am lucrat cu cifre şi lucrez cu cifre. (...) Cifrele n-au cum să mintă', a subliniat Dragnea, care s-a întrebat cine i-a pus pe funcţionarii din Ministerul de Finanţe să facă 'hârtii mincinoase'.

Potrivit liderului PSD, gaura în buget arată că fosta guvernare tehnocrată a scăpat din mână controlul evaziunii fiscale şi instituţiile statului nu au mai funcţionat cum trebuie, astfel că România a pierdut 10 miliarde de lei din venituri, care puteau aduce la rectificare 3 miliarde de lei în plus. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel