Comisia pentru Dezvoltare Regională din PE a aprobat opinia privind normele financiare aplicabile bugetului general al UE

Sursa foto: Facebook pnl.ro
Sursa foto: Facebook pnl.ro

Comisia de Dezvoltare Regională a aprobat în unanimitate opinia privind normele financiare aplicabile bugetului general al Uniunii (reformare).

"În calitate de raportor, acest vot covârșitor reprezintă un adevărat succes! Deși a fost un raport eminamente tehnic am încercat prin amendamentele depuse și prin compromisurile care au fost propuse să venim cu sublinierea necesității unei simplificări a procedurilor.

Prin această opinie am cerut o protecție mai mare bugetului Uniunii împotriva fraudei, corupției, conflictelor de interese, dublei finanțări și a altor nereguli. De asemenea am surprins importanța stocării electronice a datelor și accesul la un sistem informatic integrat, care ar crește gradul de transparență la nivelul Uniunii Europene, dar și gradul de încredere a cetățenilor în cheltuielile publice realizate din bani europeni. Le mulțumesc colegilor pentru colaborare și votul pozitiv,  a declarat liberalul Daniel Buda, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel