Comisia parlamentară. Elena Udrea, declarații uriașe: S-a RESCRIS istoria

Elena Udrea
Elena Udrea

Elena Udrea s-a prezentat la comisia de control din Parlament pentru verificarea legalității alegerilor din anul 2009. Ea a vorbit despre implicarea celor prezenți în "sufrageria lui Oprea" în cadrul alegerilor. 

Elena Udrea a declarat că Florian Coldea, Laura Codruța Kovesi sau George Maior nu s-ar fi implicat în cursul derulării alegerilor parlamentare, ci după terminarea lor. Ea a declarat că s-a încercat intervenția după alegeri atunci când Cătălin Voicu a vrut blocarea validării votului la Curtea de Apel București. Ea spune că în mod cert totul s-ar fi desfășurat după momentul "sufrageria lui Oprea."

Ea ar fi avut inclusiv o discuție cu Florian Coldea.

"Mi-a spus că dacă nu s-ar fi reușit scoaterea din joc a lui Cătălin Voicu, soarta alegerilor s-ar fi putut răsturna. Florian Coldea s-a referit la acel moment ca la unul extrem de important, remarcabil pentru România. Asta pentru că Voicu ar fi putut să țină PSD-ul în joc prin nevalidarea alegerilor, iar istoria țării astăzi ar fi putut fi alta," a declarat Elena Udrea în cadrul comisiei parlamentare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel