Comisar de la Protecția Consumatorului, BRUSCAT de un viceprimar. Apoi i-a trimis flori: "Cu deosebită stimă"

O comisară din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului a povestit cum a fost agresată.

 Viceprimarul municipiului Constanţa, Dumitru Babu, este acuzat de o comisară din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) de agresiune fizică şi ultraj în timpul unei acţiuni de control.

"Cand ne gandim la primarie, ne gandim printre altele la votul fiecaruia dintre noi. Astazi, nu regret ca am votat, ci pe cine. Sunt comisar al Protectiei Consumatorilor deja de 2 ani. Am facut acest pas din convingere si pentru a face o lume mai buna. Am participat la sute de actiuni, am intocmit zeci de acte, am intalnit mii de oameni, pentru ca am simtit ca numai asa avem toti o sansa la mai bine.

Am ales acest comisariat pentru reputatia pe care o are, urmarind activitatea celor care imi sunt astazi colegi, la televizor si pe Facebook. In perioada de stagiatura , familia mi-a stat alaturi din punct de vedere financiar, pentru ca au inteles, ca asta imi doresc din tot sufletul. Dar, iata ca sunt momente in care iti dai seama ca poti intalni si oameni marunti si este de speriat, in momentul in care iti dai seama ca sunt cei pe care i-ai votat", a scris Maria Obreja pe Facebook.

"A vrut sa imi smulga telefonul din mana"

"In cursul unei actiuni de control, la care ma aflam impreuna cu alti trei colegi, aveam sa cunosc latura nevazuta a caracterului pe care il are Dumitru Babu, aflat in 2016 pe lista votata de mine. Navalind in locul unde ma aflam cu colegii mei, acesta a vrut sa imi smulga telefonul din mana si bruscandu-ma sa ma dea afara din sediul societatii in care ma aflam. A fost necesara atat interventia colegilor mei, cat si a fratelui acestuia, carora trebuie sa le multumesc, pentru ca nu stiu unde ar fi putut ajunge lucrurile.

Ma intreb, daca pe femeile din viata dansului le trateaza la fel? Ma intreb, daca pe sotia sau mama dansului le-ar fi bruscat cineva, ce reactie ar fi avut? Ma intreb, daca asta este atitudinea pe care o are si fata de doamnele aflate in subordinea dansului?", a mai scris comisara.

"Am depus plangere la politie"

"Realizez acum, la ce suntem cu adevarat expuse, noi, cele aflate in slujba cetatenilor, daca in fata unui "coleg" nu reprezentam nimic? La ce ar trebui sa ne asteptam de la operatorii economici, daca acestora nu le place prezenta noastra?

Am depus astazi plangere la politie, relatand incidentul, nu inainte de a-i oferi DOMULUI VICEPRIMAR DUMITRU BABU sansa de a isi cere scuze PERSONAL, pentru intreg incidentul. Acesta mi-a trimis un buchet de flori, pe care i l-am lasat personal la primarie, sperand ca-l va oferi unei doamne din familia lui, si povestindu-i ce "năzbâtie" a facut, sa afle parerea acesteia.

Cred cu tarie in continuare ca activitatea de comisar trebuie facuta si vreau sa cred ca toti cei pe care ii vom controla si de acum inainte vor intelege ca suntem in slujba cetatenilor, suntem femei si pentru toate acestea este normal sa fim tratate cu respect", a povestit Maria Obreja.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel