Colonelul Valeriu Pricină, funcție nouă

Scutaru Cristina / 08 sep 2018 / 22:22 Salveaza PDF Comentarii
Valeriu Pricină
Descriere foto: Valeriu Pricină

Începând cu data de 10 septembrie 2018, colonelul(r) Valeriu Pricină va îndeplini funcția de purtător de cuvânt al Uniunii Naționale pentru Progresul României, alături de avocatul Luminița Adam.

Absolvent al Facultății de Filologie la Universitatea Bucureşti și al Academiei Ferțelor Terestre „N. Bălcescu" din Sibiu, Valeriu Pricină este militar de carieră, scriitor, moderator de emisiuni, realizatorul a mii de reportaje radio-tv, eseuri cinematografice, articole, filme documentare și interviuri.

Vreme de 21 ani a fost jurnalist militar la Televiziunea şi Radiodifuziunea Română. După Revoluția din 1989, a relansat emisiunile militare de radio și televiziune în formula nouă - "Pro Patria", a fost purtător de cuvânt al MApN, șef al Grupului Audiovizual al Armatei și director pentru mass-media în cadrul Trustului de Presă al Armatei.

În anul 2009, Valeriu Pricină s-a aflat printre fondatorii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă și în Retragere, fiind și purtătorul de cuvânt al organizației.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24