Colonelul Valeriu Pricină, funcție nouă

Valeriu Pricină
Valeriu Pricină

Începând cu data de 10 septembrie 2018, colonelul(r) Valeriu Pricină va îndeplini funcția de purtător de cuvânt al Uniunii Naționale pentru Progresul României, alături de avocatul Luminița Adam.

Absolvent al Facultății de Filologie la Universitatea Bucureşti și al Academiei Ferțelor Terestre „N. Bălcescu" din Sibiu, Valeriu Pricină este militar de carieră, scriitor, moderator de emisiuni, realizatorul a mii de reportaje radio-tv, eseuri cinematografice, articole, filme documentare și interviuri.

Vreme de 21 ani a fost jurnalist militar la Televiziunea şi Radiodifuziunea Română. După Revoluția din 1989, a relansat emisiunile militare de radio și televiziune în formula nouă - "Pro Patria", a fost purtător de cuvânt al MApN, șef al Grupului Audiovizual al Armatei și director pentru mass-media în cadrul Trustului de Presă al Armatei.

În anul 2009, Valeriu Pricină s-a aflat printre fondatorii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă și în Retragere, fiind și purtătorul de cuvânt al organizației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel