Colonel: Primarul Toma NU are ce căuta la Buzău

Fostul şef al IPJ Buzău, colonelul (r) Ion Marin, a vorbit despre primarul Buzăului, Constantin Toma.

Într-un pamflet, Ion Marin a spus de ce edilul nu are ce căuta în fruntea Buzăului. Fostul şef, care a făcut parte din PMP, l-a lăudat, de fapt, pe Constantin Toma pentru că, odată ajuns primar, lucrurile au început să se miște "în cel mai roșu" județ din România. Ion Marin le-a răspuns astfel celor care îl critică pe Constantin Toma, nefiind "obișnuiți" cu noul mers al lucrurilor pozitive.

Iată textul:

"JOS" CU PRIMARUL TOMA!

LA NOI, CEL MAI SCURT DRUM INTRE DOUA PUNCTE ESTE IN ZIG_ZAG ! (e un pamflet-PE BUNE !)
Buzaul e rosu !

La Buzau, orice ai face, indiferent cine-ai fi, esti catalogat corupt, cu dintii ranjiti dupa restul de ciolan ramas de la aia care te-au precedat si care nu credeau ca li se toceste smaltul danturii !

La Buzau, daca actionezi cum spune legea, esti un pervers care urmaresti teluri obscure !

La Buzau,daca spui ca e necesar sa astupi, in prima faza, gropile selenare adunate 26 de ani, esti un prefacut, avid de ceva techini la tescherea !

La Buzau daca te legi de "turbiditati" te lupti cu o haita de hamesiti in robe negre, plimbati in limuzine de un manager despre care se spune ca are o clauza de rezilierea a contractului mai dihai ca la a lui Piturca cu FRF-ul !...pe banii fraierilor...adica ai nostri !

[citeste si]

La Buzau, daca spui ca vrei sa asfaltezi, esti catalogat in fel si chip, doar pentru ca nu faci jocul celor care au "dansat" linistiti 26 de ani !

La Buzau, nu e bine sa vrei sa faci ceva bun caci, in lipsa de argumente pertinente, se aplica aia veche..."Ba pe-a ma-tii !"

La Buzau, nu are ce cauta Primarul Toma Constantin... Asta e nebun !

Cum este posibil sa strici traditia si sa iesi pe plus la buget dupa 6 luni de mandat ? E normal sa vrei sa asfaltezi strazile care, din timpuri imemoriale, nu au vazut asfaltul dar care, scriptic, suporta decolarea navetei Discovery?

Pai asta e normal ? Cum sa "deranjezi" comerciantii din tarabele centrale? De unde mai ia buzoianul o petarda ilegala, un robinet gata paradit, un furtunel, o berica si-un mititel de festival ? Daca il lasam pe Toma sa-si fac de cap, n-o sa ducem dorul muntilor de gunoaie si a mirosului de "pipilica" pe platoul din fata Palatului Comunal ?
Da-l dracu' de oras... Sa lasam sa plimbe vantul, peste tot, pungi goale, hartii si alte obiecte zburatoare la concurenta cu "Ciulinii Baraganului" lui Panait Istrati ( sper ca n-am gresit autorul ) ! P-aia care-or sa ma injure pentru ce-am scris le spun ca le-am luat-o inainte !".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel