Coloana oficială a lui Iohannis, HUIDUITĂ. Pericol pentru oamenii care au claxonat

Coloana oficială cu care se deplasa președintele Klaus Iohannis a fost claxonată în trafic, miercuri dimineață, informează DC News.

Președintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție, Iulian Surugiu, a avut o intervenție în direct la o televiziune unde a spus că, legal, oamenii care au claxonat coloana oficială a președintelui ar putea fi amendați.

Întrebat dacă există vreo posibilitate ca oamenii care au claxonat astăzi coloana oficială a lui Klaus Iohannis să fie amendați, Iulian Surugiu a zis: "Sigur, pot fi amendați cetățenii care au claxonat coloana oficială a lui Klaus Iohannis, sau oricare altă coloană oficială, pentru că la decret scrie că trebuie să tragi pe dreapta și să astepți să treacă coloana, dar polițiștii trebuie să înțeleagă cetățenii, pentru că sunt și ei oameni, nu extratereștrii. (...) Românii au înghițit cam tot ce li s-a servit din partea politicienilor. Societatea civilă poate să aibă la un moment dat o astfel de reacție. Până la urmă, politicienii trebuie să se trezească".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel