Coleg cu Tătărușanu, într-un avion dispărut de pe radar. Tragedie în fotbal

Ciprian Tătărușanu
Ciprian Tătărușanu

Un mic avion de pasageri, care a decolat de pe aeroportul Nantes-Atlantique, în noaptea de luni, a dispărut de pe radar în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii.

Conform ultimelor informații, atacantul argentinian Emiliano Sala, 28 de ani, se afla la bord, alături de pilot. Atacantul este coleg la Nantes cu internaționalul român Ciprian Tătărușanu. El se deplasa către Cardiff unde urma să semneze un contracat după ce cluburile s-au înțeles în privința transferului.

Potrivit Digi Sport, Poliția din Guernsey susține că avionul zbura la o altitudine de 1.500 de metri peste Guernsey și a cerut să aterizeze. Aeronava nu a mai emis niciun semnal când se afla la 700 de metri altitudine.

Mai mult, se pare că avionul a avut dificultăți la decolare de pe aeroportul Nantes, reușind sa se desprindă de la sol după 3-4 încercări. "Nu pot confirma această informație și, în orice caz, va exista o investigație, cum se face de obicei în cazul acestui tip de dispariție", a declarat Frederic Solano, purtătorul de cuvânt al Autorității Aviației Civile din Franța, mai informează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel