Coldea, amenințări. Chirieac: NU s-a referit numai la Ghiță!

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre amenințările lui Florian Coldea după audierile din Parlament.

Bogdan Chirieac a comentat și afrimația lui Sebastian Ghiță care a precizat după declarația lui Coldea că se teme pentru viața lui și s-a simțit direct vizat.

„E normal în situația domnului deputat Sebastian Ghiță să te temi pentru viața ta, pentru familia ta. Totuși a fost subiectul unui episod de poliție politică fără precedent. Dezvăluirile sale au avut o contribuție importantă la începutul prăbușirii statului paralel. 

Eu nu cred că în cazul acesta generalul Coldea s-a referit numai la Sebastian Ghiță. Probabil că s-a referit la mai multe persoane și în principal cred că s-a referit la directorul SRI, domnul Eduard Hellvig, cel care a contribuit într-un mod esențial în 2015 la demontarea statului paralel și readucerea României în matca unui stat democratic”, spune analistul politic.

Coldea, alt atitudine

„De ce spun asta? Generalul Coldea a avut o atitudine la care ne așteptam, în sensul că este un ofițer de informații antrenat, aflat multă vreme în funcții de conducere, cu o bună cu experiență. Niciodată în spațiul public Florian Coldea nu a făcut declarații. Nici când au fost dezvăluirile cu vacanța în Seychelles, nici când au fost dezvălurile cu culoarele justiției, nici când au fost dezvăluirile cu K2, K4, K6. Nu l-am văzut pe generalul Coldea făcând declarații, nicidecum amenințând la scenă deschisă. Singurul episod a fost pe un site dedicat, unde a dat un interviu venit pe fax unei doamne despre care se spune că este colonel. Doamna a prezentat interviul ca și cum l-a luat față în față, dar toată lumea și-a dat seama din text că era un text venit pe fax, text care până la urmă nu spunea nimic”, a declarat Bogdan Chirieac la România TV.

Declarația lui Coldea

"Aș vrea să reamintesc și de un celebru personaj biblic, care în urmă cu 2000 de ani a trădat pentru 30 arginți. Ce dacă ulterior l-au apucat remușcările? Ca orice trădător, acesta a avut parte de un sfârșit tragic”, a declarat Florian Coldea la finalul declarației de presă pe care a susținut-o după audierile din Parlament.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel