Colangita Biliară Primitivă, dezbatere la DC Medical

Colangita biliara primitiva, subiect de dezbatere, la DC Medical
Colangita biliara primitiva, subiect de dezbatere, la DC Medical

Colangita biliară primitivă va fi subiectul unei dezbateri la Conferința Națională a Pacienților cu Hepatită din România, pe care o veți putea urmări în direct la DC Medical, sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 10.00.

Colangita biliară primitivă, o afecțiune autoimună de etiologie necunoscută, caracterizată prin inflamaţie cronică şi obliterarea fibroasă a canalelor biliare intrahepatice, este subiectul unei dezbateri de pe pe agenda Conferinței Naționale a Pacienților cu Hepatită din România.

Sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 10.00 – la ora 11.15, în direct, la DC Medical, veți putea afla, printre care este simtomatologia afecțiunii, cum se pune diagnosticul și care sunt provocările în tratarea acestei boli.

Conf.Dr. Bogdan Mateescu, manager la Departamentul de Gastroenterologie, Spitalul Clinic Colentina, Dr. Iulia Simionov, medic primar Gastroenterologie, la Spitalul Clinic Fundeni, Radu Gănescu, președintele COPAC (Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice), Marinela Debu, președinte al APAH-RO și Cristina Enescu, consilier independent pentru pacienți cu CBP, vor dezvălui rezultatele unor noi cercetări și studii clinice despre această afecțiune, cum se face monitorizarea și abordarea pacienților care o au, dar și  cum se face consilierea pacienților, informarea lor și suportul de care au nevoie.

Dezbaterea va fi transmisă în direct pe canalul de Youtube și pagina de Facebook ale DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel