Urmărește emisiunea live


Colaborarea Klaus Iohannis-Dacian Cioloș ar putea fi "săpată" din interior

Consultantul politic Cozmin Gușă a vorbit, pentru psnews.ro, despre activitatea lui Dacian Cioloș în primele trei luni de premier, despre colaborarea sa cu președintele Klaus Iohannis și șansele să fie atras în PNL. 

Consultantul politic Cozmin Gușă apreciază activitatea premierului Dacian Cioloș, după primele trei luni de mandat: "Sunt, totuşi, nişte lucruri de remarcat: hărnicia şi corectitudinea lui Cioloş, proiectele de dezvoltare elaborată enunţate de către Dâncu, ritmul accelerat de întâlniri/dezbateri interne al echipei Cioloş (incluzând aici şi activitatea de brain-storming din fiecare sâmbătă), proiectele de compatibilizare a birocraţiei noastre guvernamentale cu cea euratlantică". El a atras atenția și asupra minusurilor: "gesturile gratuite şi ineficiente ale unor miniştri neexperimentaţi sau consiliaţi prost, lipsa de iniţiativă în a coagula mediul profesional din jurul ministerelor (ce sugereaza public bâjbâială şi ineficienţă), imposibilitatea majorităţii miniştrilor în a se „marketa" ca nişte tehnocraţi respectaţi, generatori de proiecte ce rezolvă probleme şi inspiră comunităţile interesate". 

Echipa lui Iohannis, repetentă 

Cât despre o bună colaborare între premier și președinte, Cozmin Gușă remarcă: "e nevoie de o colaborare reală, complementară, în care echipele celor doi să se integreze. Nu e cazul nostru, din păcate, echipa preşedintelui Iohannis fiind una deficitară la capitolul 'colaborare'. Din nefericire, este chiar repetentă în a-i asigura preşedintelui o minimă expertiză curentă profesionistă, de natură să îi securizeze portanţa. Fără schimbări esenţiale la nivel de echipe, abordare, proiecte comune, prevăd că slăbiciunile vor fi speculate dur, iar colaborarea s-ar putea împotmoli...". 

Cozmin Gușă nu dă șanse PNL-ului să se salveze prin soluția Dacian Cioloș, în ciuda faptului că Vasile Blaga și Alina Gorghiu îl "curtează" pe premier. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel