Lider de partid: "Colaborarea" ALDE-PMP, o 'diversiune' a PNL

Preşedintele ALDE Arad, Mircea Purcaru, susţine că informaţiile privind o posibilă colaborare a partidului său cu PMP şi Traian Băsescu sunt o 'diversiune' lansată de către PNL, scopul principal fiind acela de a împiedica cele două partide să acceadă în Parlament după alegeri.

'Este o diversiune bine pusă la punct şi intens popularizată, pentru a căpăta credibilitate în ochii electoratului. Faptul că Traian Băsescu şi preşedintele ALDE şi al Senatului au - din motive diferite - poziţii comune în privinţa erodării statului de drept, prin folosirea instituţiilor statului în manevrele politice, este interpretat ca o colaborare între Băsescu şi Tăriceanu, între ALDE şi PMP.

[citeste si]

Prin acreditarea acestei aşa zise colaborări, se urmăreşte de fapt, crearea unei reacţii negative, de dezamăgire, a electoratului ALDE, în principal, dar, în acelaşi timp, şi celui al PMP. Atât preşedintele Iohannis cât şi PNL îşi doresc dispariţia ALDE ca partid parlamentar, pentru ca PSD să nu mai aibă cu cine să facă majoritatea în Parlament', a declarat Mircea Purcaru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel