EXCLUSIV  Colaborare AUR - PSD. Târziu anunță CONDIȚIILE

Claudiu Târziu, co-președinte AUR, a explicat în exclusivitate la DC News condițiile în care AUR ar putea colabora cu PSD. 

Claudiu Târziu, co-președinte AUR, s-a aflat astăzi în direct la DC News TV, unde a discutat cu Răzvan Dumitrescu în cadrul emisiunii ”Ce se întâmplă” despre o posibilă colaborare între AUR și PSD în opoziție. 

”În măsura în care PSD este de acord să slujească interesul național, atunci putem colabora, desigur. Dar din prestația de până acum... nu vreau să mă pronunț în această privință, deocamdată (n.r. întrebat dacă are dubii că PSD nu ar vrea să slujească interesul național). Din ce am văzut că au făcut până acum ei par mai degrabă un sprijinitor al coaliției de guvernare care nu se dă pe față. Pe de-o parte găsesc destule motive să critice Guvernul, dar când e vorba de un vot nu mai sunt așa de hotărâți. Nu am suficiente argumente să spun de ce fac lucrul acesta, cu siguranță voi căpăta dovezile necesare pentru a-mi exprima un punct de vedere mai tranșant”, a declarat Claudiu Târziu, co-președinte AUR, la DC News TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel