Cola şi berea Steaua, în magazinele clubului şi în hypermarketuri. De unde le mai poţi cumpăra

bere steaua
bere steaua

Oficialii clubului de fotbal Bucureşti s-au pregătit de Sărbătorile de iarnă, semnând contracte de distribuţie pentru cele mai noi produse ale clubului, cola Steaua şi berea Steaua, cu cele mai importante lanţuri de hypermarketuri din ţară.

„Vom fi prezenţi în 12.500 de puncte de vânzare. La această oră suntem prezenţi în peste 1000 de puncte. Deocamdată avem contract cu Auchan, Cora și G'market şi discutăm şi cu celelate lanţuri de hypermaketuri”, a declarat directorul departamentului de Marketing al clublui de Steaua Bucureşti, Bobby Durbac pentru De Ce News. El a adăugat că atât berea cât şi cola Steaua se găsesc şi la magazinilele oficiale ale clubului.

Potrivit lui Durbac, clubul Steauna se așteaptă ca vânzările să ajungă, într-un an, la 2 milioane de litri de Cola Steaua și 600.000 de de doze de bere.

El a mai spus că la această oră, băuturile sunt prezente în aproximativ 1000 de puncte de vânzare, însă atât berea Steaua cât şi cola Steaua vor putea fi cumpărate din 12.500 de magazine.

Directorul de marketing al Stelei a mai spus că vinul Steaua, lansat anul trecut, a fost un test care a avut succes, adăugând că clubul de fotbal vrea să se existindă în zona de marketing fotbalistic.

”Vinul a fost un test, care a avut succes. Am lansat berea pentru că această băutura este mereu asociată cu fotbalul. Cola Steaua am lansat-o pentru a ne întregi gama de băuturi, plus că toată lumea ştie de Cola”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel