EXCLUSIV  Codruţ Săvulescu, Huawei Romania, dă definiția DIGITALIZĂRII: Transformare! Care e numitorul comun

Digitalizarea nu înseamnă creştere economică. Sursa: Pixabay
Digitalizarea nu înseamnă creştere economică. Sursa: Pixabay

Codruţ Săvulescu (Huawei România) a venit cu definiţia fenomenului de digitalizare, în cadrul dezbaterii "Digitalizarea Romaniei, prioritate ZERO! Editia a II-a", organizată de DC MEDIA GROUP.

"Digitalizarea este o reformă care implică o transformare consecventă, ca să nu zic bijectivă. Bijectivă înseamnă, în matematică, că pentru fiecare element de intrare am un singur element de ieşire. O transformare consecventă a fenomenelor naturale, inclusiv cele sociale, într-o imagine numerică. Şi am definit numitorul comun. Imaginea numerică este uşor de procesat, uşor de memorat. Această imagine numerică ne va ajuta pe viitor să construim o strategie de dezvoltare care să ne permită un avans mai rapid al evoluţiei.

Digitalizarea este o reformă care nu implică în primul rând creşterea economică, ci creşterea calităţii vieţii. Pe cale de consecinţă, va creşte şi se va îmbunătăţi şi va deveni mai sănătos mediul economic. Digitalizarea înseamnă să ne ţinem minte istoria într-un mod uniform, astfel încât mai multe entităţi să poată avea acces la acea istorie şi să îşi construiască strategia de viitor", a declarat Codruţ Săvulescu.

Vezi mai multe în VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel