Codrin Ștefănescu: Victoria din turul 2 nu este a lui Klaus Iohannis, ci a lui Vasile Blaga

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a afirmat luni că victoria în turul 2 al alegerilor prezidențiale "nu este nici pe departe a lui Klaus Iohannis, ci este strict victoria lui Vasile Blaga".

"La finalul acestor alegeri, eu am tras o concluzie clară: Vasile Blaga a reușit să-i pună la insectar pe toți. Pe Traian Băsescu, pe Udrea, pe Macovei, pe liderii PDL și pe cei ai PNL, pe cârtitorii din preajma sa, pe absolut toți. Pentru că Vasile Blaga a reusit imposibilul: să-l facă pe Iohannis președinte.

Citește și: Zgonea renunță la conducerea Camerei Deputaților, dacă ...

 

Iar în acest sens, a folosit toate armele politice posibile: a profitat de slăbiciunile noastre din unele zone; s-a folosit de nemulțumirea îndreptățită a celor din diaspora care nu au reușit să vorteze în turul I, creând un curent de opinie, nu pro-Iohannis, ci anti-Ponta; a utilizat la maxim campania on-line (bătându-ne măr pe rețele de socializare, bloguri, întreg spațiul virtual); a militarizat total ACL-ul după modelul PDL, dând ultimatumuri ferme organizațiilor pierzătoare din turul I privind schimbarea in corpore a conducerilor acestora. Ceea ce chiar a avut efect: aceștia au mințit, au cheltuit, au promis orice și au promovat cea mai murdară campanie din ultimii 25 de ani.

În concluzie, victoria nu este nici pe departe a lui Klaus Iohannis, ci este strict victoria lui Vasile Blaga. Reușita, absolut neașteptată de altfel, nu este câtuși de puțin a ACL-ului, ci a lui Vasile Blaga. Iohannis însuși nu va fi președintele României, ci va fi președintele lui Vasile Blaga. Același Blaga care a izbutit de patru ori consecutiv să-l facă președinte și pe Traian Băsescu, dacă punem la socoteală și suspendările acestuia. Iar astăzi, în mod incredibil, Blaga l-a făcut președinte pe anonimul, penibilul și, pe fond, catastrofalul personaj politic numit Klaus Iohannis. Și asta e tot", a declarat Codrin Ștefănescu, potrivit unui comunicat de presă.

Vezi și: Analiza lui Geoană: Situația din PSD, mai gravă în 2014 ca în 2004

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel