Codrin Ștefănescu spune cine ar fi un premier extraordinar

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a spus cine ar avea susținerea totală a PSD pentru funcția de premier. 

În presă se vehiculează ideea că Liviu Dragnea ar urma să fie premier. Președintele PSD a precizat că nu va da numele premierului susținut de PSD. În urmă cu ceva timp, la Antena 3, Liviu Dragnea nu a exclus o astfel de variantă. 

Codrin Ştefănescu spune nu a fost discutat deocamdată în partid subiectul, dar Liviu Dragnea ar avea toată susţinerea membrilor PSD pentru a deveni următorul prim-ministru: "Din punctul meu de vedere, Liviu Dragnea ar fi o soluție extraordinară, are suţinerea întregului partid, e omul care ne-a condus şi în această campanie şi am câştigat alegerile". 

Întrebat de reporter despre condamnarea lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu precizează că "Pentru noi, această condamnare nu e a lui Liviu Dragnea, e a noastră a tuturor". Secretarul general adjunct al PSD crede că președintele Klaus Iohannis ar fi obligat să accepte această propunere dacă PSD va câștiga alegerile, potrivit Digi24

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel