Codrin Ștefănescu, plângere penală lui Mălin Bot. Ce ar fi pregătit pentru Liviu Dragnea la ÎCCJ

Liviu Dragnea ÎCCJ
Liviu Dragnea ÎCCJ

Mălin Bot anunță că a extins plângerea făcută pentru loviri și pe numele lui Codrin Ștefănescu și a șefului său de cabinet. Secretarul general adjunct al PSD a precizat că și el va depune o plângere. 

”Tocmai am iesit de la Sectia 6 unde am extins plangerea penala pentru lovirile de la Inalta Curte si asupra lui Codrin Stefanescu si Mario Rafael, seful lui de cabinet.” a scris Mălin Bot pe Facebook. 

”Așa-zisul jurnalist Mălin Bot și cu Turcescu i-au înjurat pe oamenii ăștia în ultimele 48 de ore atât de extrem și atât de extremiști au fost și pe Facebook și în spațiul public, încât, cu siguranță, se va lăsa din partea asta cu plângeri penale. Dacă voi primi citație pentru plângerea lui Mălin Bot, o să-i fac denunț calomnios. Dacă tot are timp să piardă prin instanțe, să piardă. O să venim cu documente vizavi de ce pregătea echipa aceasta securistoidă de lângă Mălin Bot vizavi de președintele PSD.” a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3. 

[citeste si]

”Eu am plecat de la partid când am făcut ce se întâmpla în fața ÎCCJ-ului cu câțiva dintre colegi.” a mai spus Codrin Ștefănescu. Secretarul general adjunct al PSD a mai precizat că nu-i știe personal pe ”băieții cu mușchi”. Codrin Ștefănescu a subliniat că fuseseră pregătite lăzi cu ouă și cu roșii la ÎCCJ pentru Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel