Codrin Ștefănescu, ipoteză bombă despre Ghiță. Chirieac: Sugestie importantă

Sebastian Ghiță
Sebastian Ghiță

Înainte cu puțin timp ca Sebastian Ghiță să fie prins în Serbia, într-o anumită parte a presei s-a vehiculat informația că fostul deputat a murit. Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a vorbit despre acest subiect la Antena 3.

"Eu leg informația legată de moartea lui Sebastian Ghiță cu prinderea sa în Serbia. Au fost trei zile de coșmar în care s-a discutat despre posibilitatea ca lui Sebastian Ghiță să i se fi închis gura. După cum bine știți, tot la Antena 3, mulți oameni importanți au venit să spună că unora li s-a închis gura prin deces. Vorbesc despre persoane care aveau multe de spus din interiorul sistemului. Ba se spânzurau, ba mureau otrăviți... Să ne amintim ce spunea Sebastian Ghiță după moartea lui Dan Condrea, de la Hexi Pharma. El se întreba de ce a murit Dan Condrea. Zicea așa: 'de ce a murit acest om? Câte știa din interiorul sistemului de a trebuit să i se închidă gura cu accidentul respectiv?' Sebastian Ghiță se întreba acest lucru în mod public", a zis Codrin Ștefănescu la Antena 3 în emisiunea "100 de minute".

Apoi, analistul politic Bogdan Chirieac a adăugat: "Codrin Ștefănescu are o sugestie importantă și anume că se lansase zvonul că Sebastian Ghiță ar fi murit tocmai pentru că ar fi urmat să i se închidă gura. Este o posibilitate, o ipoteză de luat în seamă".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel