Codrin Ștefănescu: Îi cer lui Tudose să-l CONCEDIEZE pe Piperea

Avocat-Gheorghe-Piperea
Avocat-Gheorghe-Piperea

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, i-a cerut premierului Mihai Tudose să-l concedieze pe consilierul său Gheorghe Piperea.

"Îi cer public lui Mihai Tudose să-l concedieze pe domnul Gheorghe Piperea, în condițiile în care a făcut același lucru pentru o critică și cu Orlando Teodorovici. Dacă te numești Gheorghe Piperea, și vii să-l consiliezi onorific pe Mihai Tudose, premierul PSD, lași chestia cu Liviu Dragnea. Vezi-ți de consilierea ta pe chestii economice. În momentul în care faci declarații de hashtag Rezist, nu ai ce să cauți, nici măcar o zi pe an, să-l consiliezi pe Mihai Tudose, colegul meu PSD-ist. Dacă până joi, premierul nu îi va cere demisia, atunci o va cere CExN. Voi deschide eu discuția acolo", a zis Codrin Ștefănescu la Antena 3, în emisiunea Danei Grecu.

[citeste si]

Amintim că avocatul i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea după ce DNA a anunțat că liderul PSD este urmărit penal de procurori pentru constituire de grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte săvârșite în dosarul 'Tel Drum' în calitate de președinte al Consiliului Județean (CJ) Teleorman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel