EXCLUSIV  Codrin Ștefănescu, furtună pe Internet. Unde l-am găsit în timp ce mesajele curgeau

Cel mai popular lider PSD, Codrin Ștefănescu, a stârnit o furtună marți, 20 decembrie.

Aproape 10.000 de Like-uri și foarte multe mesaje a strâns social-democratul la o fotografie pe care a postat-o pe Facebook chiar în ziua în care împlinește 48 de ani. "E ziua mea de naștere! Și îmi doresc doar liniște, sănătate, normalitate! Vă îmbrățisez pe toți!", a scris politicianul în dreptul imaginii.

(w670)

Jurnaliștii DC News l-au contactat pe Codrin Ștefănescu pentru a afla cum își petrece ziua de naștere și pentru a-l întreba cum vede faptul că o poză de-ale sale a strâns atâtea mii de Like-uri într-un timp record. Ne-a spus că nu vrea să vorbească despre acest lucru.

Puțini știu că secretarul general adjunct al PSD a fost un participant marcant la Revoluția din Decembrie 1989. Astăzi, cu o zi înainte de comemorarea eroilor martiri căzuţi la Decembrie 1989, se afla, alături de apărătorii baricadei de la Inter, la cimitir și aprindea candele. În fiecare an îl găsim acolo unde are grijă ca totul să fie pregătit pentru comemorare.

"Mă bucur de ziua de naștere, dar este și un moment special în decembrie pentru că ne aducem aminte de ce-au făcut revoluționarii din București", ne-a spus Codrin Ștefănescu.

În urmă cu 20 de ani, pe 21 decembrie 1989, Revoluția începută în orașul de pe Bega se muta în Capitală. În Piața Universității, zeci de tineri au plătit cu viața pentru că au avut curajul să spună ce gândesc, pentru libertate.

[citeste si]

Baricada de la Intercontinental, formată în noaptea de 21 spre 22 decembrie 1989, a reușit să trezească dorința pentru o viață nouă; una lipsită de privațiunile unui regim totalitar. Bucureștenii i-au răzbunat în acest fel pe eroii martiri de la Timișoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel