Codrin Ștefănescu, despre Orban: Absolut şocant şi inacceptabil

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, l-a criticat pe Ludovic Orban pentru modul în care liderul PNL s-a referit la PSD.

"Este absolut şocant şi inacceptabil modul în care a ajuns Ludovic Orban să se exprime în spaţiul public atunci când vorbeşte despre PSD. Este incalificabil limbajul de tip mahala, ca al unui fost şef de cadre de pe vremea lui Ceauşescu, ce venea beat la serviciu în fiecare dimineaţă şi înjura pe toată lumea.

Impardonabil şi total inacceptabil 

Chiar dacă eşti şantajat cu dosare de Statul Paralel, chiar dacă te terorizează sistemul să spui lucruri pe care nu le gândeşti şi chiar dacă urăşti PSD atât de mult, nu ai dreptul să te exprimi astfel în politică. Pentru că oricât ai încerca să faci pe plac noilor stăpâni, pe motiv că dârdâi de frica lor, tot nu poţi utiliza atâtea jigniri, calomnii şi injurii în spaţiul public, mai ales când pretinzi că eşti şef de partid politic. Este impardonabil şi total inacceptabil să te exprimi la adresa colegilor mei din PSD în aceşti termeni: „premierul este o profesoară de lucru manual”; ministrul de Interne este o biată secretară de şcoală din Videle”; „ministrului Economiei i se spunea Debilul”; „Dragnea este paranoic şi nu suportă decât oameni mai proşti decât el”; „Dăncilă e pe post de mobilă”; „în ministere sunt oameni luaţi de la coada vacii”; „toate scroafele suite în copac, populează administraţia” etc", a zis Codrin Ștefănescu.

O singură concluzie 

"Este absolut ruşinos şi aberant la ce nivel mizer coboară Ludovic Orban dialogul şi critica, în politica românească. Şi este totodată monstruos faptul că PNL, un partid cu o istorie de peste 140 de ani, admite să aibă ca preşedinte un astfel de personaj care devine pe zi ce trece tot mai toxic. Iar această toxicitate a sa este injectată de Sistemul Securistoid pe care îl slujeşte şi de slugărnicia de care dă dovadă în faţa unor şefi de instituţii ce îi zăngăne cătuşele pe la urechi.

[citeste si]

Iar singura concluzie la care orice om normal ajunge este aceea ca Ludovic Orban a luat-o razna şi nu merită un răspuns mai bun din partea PSD, decât această reacţie", a mai zis secretar general adjunct al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel