Victor Ponta, LOVIT de Codrin Ștefănescu pe teren propriu: Ai luat-o razna de tot? Te detonezi în direct

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, i-a dat o replică acidă lui Victor Ponta după ce fostul premier l-a numit "bufon".

"Pentru Victor Ponta: Nu avem bufoni in partid, nu transmitem comunicate isterice, nu exista nici macar un psd-ist turnator la DNA! Adica, toata tara te vede la Tapalaga cum te detonezi in direct si tu insisti sa spui ca nu e adevarat? Ai luat-o razna de tot? Tu esti omul pe care noi l-am sustinut cu toate fortele? Iti place ca din Micul Titulescu sa ti se spuna Micul Delator?", a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook chiar pe pagina lui Victor Ponta.

Amintim că Victor Ponta l-a atacat inițial pe secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

"Eu m-am retras de la conducerea PSD in 2015 pentru ca nu am vrut sa pun tot partidul sa raspunda zi de zi la niste acuzatii care ma priveau doar pe mine (oricat de neadevarate sunt acestea)! Asa cred ca era obligatia mea fata de PSD si fata de propria constiinta!", a scris Ponta pe Facebook.

[citeste si]

"Acum PSD este intr-un moment mult mai greu in care lucruri grave care nu au legatura cu Partidul apar in discutia publica si in justitie / ar trebui gandita o reactie care sa salveze PSD chiar cu sacrificarea unora dintre liderii sai/ sa raspunzi la ceva atat de serios si de grav cu un comunicat isteric semnat de un bufon este cel putin iresponsabil - si oricum ineficient!", a mai scris Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel