Codrin Ștefănescu - ALDE și PSD, un singur candidat. Chirieac: Va candida președintele partidului

Codrin Ștefănescu a declarat că PSD și ALDE vor avea un singur candidat pentru alegerile prezidențiale. Analistul Bogdan Chirieac susține că, în contextul în care nu se va întâmpla așa, iar Călin Popescu Tăriceanu va candida din partea ALDE, PSD va lansa în cursă președintele partidului.

Social-democratul Codrin Ștefănescu a vorbit, astăzi, despre faptul că PSD și ALDE vor anunța împreună candidatul pentru alegerile prezidențiale care vor avea loc anul viitor. Această declarație pare a fi în contradicție cu sursele care susțin că ALDE va avea propriul candidat. Analistul Bogdan Chirieac a declarat că în cazul în care Călin Popescu Tăriceanu se va înscrie în cursă, propunerea PSD-ului pentru scaunul de la Cotroceni va fi cu siguranță președintele partidului.

"Nici nu s-a întâmplat așa ceva"

"Dacă domnul Tăriceanu va candida singur, va fi candidatul ALDE. Din ce spune domnul Codrin Ștefănescu, dânsul a vorbit de candidatul PSD. Eu cred cu putere că din partea PSD-ului va candida președintele partidului. Dacă la alegerile de anul viitor președintele partidului va fi domnul Liviu Drganea în continuare, dânsul va candida, dacă va fi altcineva, nu știu, doamna Firea de exemplu, sau altcineva, dânsa va candida. Dar e foarte puțin probabil ca președintele partidului să nu candideze la alegerile prezindențiale, nici nu s-a întâmplat așa ceva. Deci din partea PSD-ului candidează, cum este și normal, președintele partidului. Normal ar fi și din partea PNL (n.r. să candideze președintele partidului), domnul Iohannis devenise președintele PNL când a candidat și a fost ales președinte. Președintele partidului, deci ce are partidul mai bun, fundamental, din toate punctele de vedere, el candidează pentru funcția supremă în stat", a declarat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel