Codrin Ștefănescu a răbufnit în direct: Pentru asta au murit?

Legile Justiției au aprins spiritele la Antena 3, în emisiunea ”Sinteza Zilei”. 

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a răbufnit, la Antena 3: ”Am stat, m-am foit pe scaun cât a vorbit dl Bușoi, sunt nervos rău. Acum spun și eu, fără să mă întrerupă dl Bușoi. Când ai cazuri ca procurorul Porcoală de la Prahova și demonstrezi cum a băgat la pușcărie oameni nevinovați, cum a încercat să aibă relații intime cu o femeie băgându-i la pușcărie toată familia pentru asta, cum scrie el pe WhatsApp că în dosarul ăla nu a fost vinovat, așa a primit ordin de la centru și când vezi că sunt sute și mii de astfel de cazuri în care au fost călcate în picioare, ca pe vremea lui Stalin, zeci de mii de familii de români, s-a făcut praf o parte din economie. Atunci, da, trebuie să modifici legile procurorului comunist Macovei. Că vrea Bușoi, că vrea Orban, că nu vor, ne este indiferent, noi și pentru asta am primit voturi, am promis că o să aducem normalitatea și democrația în România.

Pentru drepturile și libertățile fiecăruia dintre români, acum 28 de ani de zile, generația mea, și-a lăsat sângele pe baricade. Mie în ziua aia mi-au murit 5 din 11 colegi, lângă mine, am cărat cadavrele a doi dintre ei în noaptea de 21, crezând că sunt încă vii.

Pentru ce au murit oamenii ăștia acum 28 de ani? Pentru abuzurile făcute de statul paralel? Pentru câmpul tactic al lui Dumbravă? Pentru toate nenorocirile despre care ni se spune că s-au întâmplat în sistem când vine Dragomir în comisie? Pentru asta au murit copii din generația mea acum 28 de ani la Timișoara, la Arad, la Cluj, la Brașov, la Sibiu, la București, la Constanța, la Brăila, la Buzău, la Iași? Pentru asta au murit acum 28 de ani? Și voi aplaudați și șeful vostru de partid iese în conferința de presă cu toată gașca #rezist și-n piață: `Cine nu sare ia condamnare`. Nu vă e rușine? Până când să susțineți aberații? Până când?”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel