Codrin Ştefănescu vrea schimbări: Să redevină politici

Joi, Codrin Ştefănescu a spus, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul organizaţiei PSD Giurgiu, că prefecţii ar trebui să redevină politici cum erau pe vremea guvernării Năstase, pentru a exista astfel garanţia că programul de guvernare are şi suport politic în teritoriu. 

"Am venit la Giurgiu pentru că Giurgiu este campion, este pe locul unu pe ţară, se bate cu Teleorman, Olt, Dolj, Vaslui, Vrancea şi sunt campioni: jos pălăria...Noi facem analize... Vom lucra inclusiv la Legea administraţiei, sunt opinii în partid printre care şi a mea că prefecţii trebuie să redevină politici cum erau înainte, pe vremea lui Năstase, ca să ai garanţia că programul tău de guvernare şi tot ce implementezi are şi suport politic. Anume voi, cei din presă, când spuneţi 'prefectul nu a făcut', îmi asum eu, ca partid, şi spun 'aveţi dreptate, ar trebui să-l schimbăm, să-şi schimbe comportamentul'... Acum prefecţii sunt înalt funcţionari publici', a declarat Codrin Ştefănescu.

[citeste si]

El a adăugat faptul că sunt multe lucruri care "trebuie schimbate din mers".

Codrin Ştefănescu a participat la conferinţa de presă a PSD Giurgiu alături de preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, şi deputatul Elena Dinu, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel