Codrin Ștefănescu - Viorica Dăncilă, cină de împăcare. Elena Cristian, la Realitatea TV: Nu mă așteptam de la doamna premier

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, a anunțat că s-a întâlnit vineri cu premierul Viorica Dăncilă, concluzia fiind că social-democrații trebuie să-și unească forțele în fața adversarilor politici. Redactorul-șef Dc Business, Elena Cristian, a comentat acest subiect. 

Prezentă în platoul Realitatea TV, Elena Cristian a făcut câteva precizări despre marea împăcare din politică, dintre Codrin Ștefănescu și Viorica Dăncilă: "Deși Codrin Ștefănescu a fost un personaj important în PSD și înțeleg că o să fie pe viitor, eu nu am vrut niciodată să-i iau în serios declarațiile, pentru că orice se poate spune despre Codrin Ștefănescu, dar nu că ar fi consecvent, din punct de vedere al declarațiilor și al persoanelor pe care le susține".

"Știm foarte bine ce s-a întâmplat, atâta vreme cât persoana respectivă era în grație, era minunată, când nu, domnul Ștefănescu dădea în presă tot ce îi convenea și tot ce știa despre persoana respectivă. Mă așteptam să se întâmple asta, dar nu mă așteptam ca Viorica Dăncilă să-l primească. E partidul lor, să facă ce vor. Mie mi se pare atât de amuzantă politica asta", a continuat Elena Cristian. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel