Codrin Ștefănescu, schimbat din funcție de Dăncilă? Ce spune secretarul general al PSD

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu a vorbit despre starea actuală a PSD, după arestarea lui Liviu Dragnea, dar și despre ce urmează să se întâmple în partid. 

"Suntem convinși că a fost o decizie politică. A fost orbil şi a fost o zi foarte tristă pentru noi, ieri, cumplită pentru partid. Nu vreau să fiu surprins în perioada următoare că există totuşi colegi care se vor delimita de Liviu Dragnea. M-am săturat să văd oameni care se delimitează de colegii noştri când sunt la ananghie, m-am săturat să văd colegi de-ai mei care se delimitează de Olguța Vasilescu că are cătuşele la mâini. M-am săturat să văd colegi care se delimitează de Gheorghe Nichita că e condamnat, de Radu Mazăre, de Nicușor Constantinescu, de Costică Niță", a spus Codrin Ștefănescu.

"Vreau să fim solidari şi să mergem mai departe. Cu toată această înfrângere, ne-au votat mulţi români la care avem o obligaţie foarte clară. Cred că este necesar s afacem rapid un congres în care să limpezim lucrurile în interiorul partidului şi acolo să candideze cei care îşi doresc şi delegaţii să voteze. (...) N-are nimeni niciun fel de vină, este o vină colectivă", a mai spus secretarul general al PSD.

"Liderul nostru acum este la puşcărie, este ceea ce şi-au dorit unii şi alţii. Viorica Dăncilă trebuie să preia automat interimatul acestei funcţii şi suntem toţi de acord în sensul acesta", a declarat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu, schimbat din funcție de Dăncilă?

"Nu aş vrea să încep o bătălie pentru funcţii în PSD, eu am făcut apel la calm de ieri. Sper să fim uniţi. Dacă suntem uniţi, vom găsi soluţii. Vom vedea după CExN de diseară. Sper să găsim soluţii pentru Cameră, pentru a păstra guvernarea, majoritatea din Parlament. Majoritatea noastră este foarte consolidată, Relaţia noastră cu Calin Popescu Traiceanu şi ALDE este aceeaşi, de prietenie "

Cât despre posibilitatea care se vehiculează, potrivit căreia Viorica Dăncilă l-ar putea schimba din funcţie, secretarul general al PSD a spus: "Astea sunt doar zvonuri".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel