Codrin Ştefănescu: Ei sunt miniştrii pe care îi urăşte Iohannis

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ştefănescu a dezvăluit la România Tv care au fost adevăratele motive ale preşedintelui Iohannis de a refuza cele trei propuneri de miniştri ale PSD. 

" Nu-i pasă de absolut nimic, nu a trimis niciun fel de motivare vizavi de respingerea celor trei miniştri. Am înţeles că ţinuta lor nu este pe placul preşedintelui. Vreau să vă reamintesc cine sunt cei trei ministri pe care domnul Iohannis îi urăşte, aşa cum a urât-o şi pe Olguţa Vasilescu şi pe llan Laufer.

Domnul Eugen Nicolicea, propunerea pentru Ministerul Justiţiei, este omul care în spaţiul public i-a atras atenţia de cel putin 100 de ori domnului Klaus Iohannis că încalcă Constituţia. Normal că îi stă în gât un astfel de om. 

Oana Florea, pe care am propus-o în locul Rovanei Plumb, este preşedinta FACIAS, organizatia care de ani de zile se luptă în spaţiul public pentru drepturile şi libertatile cetăţenilor din România. FACIAS este organizatia care a scos la iveală cele mai tenebroase abuzuri ale statului paralel. Normal că îi stă Oana Florea în gât.

La fel şi Liviu Brăiloiu, care i-a atras atenţia că încalcă Constituţia şi în ping-pong-ul pe care l-a făcut cu şeful Statului Major de la Ministerul Apărării. Astea sunt motivele. Asta a fost declaraţia de presă de azi. Multe bâlbâieli legate de referendum şi multe înjurături la adresa Guvernării", a spus Codrin Ştefănescu la România Tv. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel